icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

HCPRO cleaners | frisse kijk op de zaak

HCPRO Cleaners te Veendam is een jong en vernieuwend bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor reinigingsvraagstukken. Daarbij streven we steeds naar de beste oplossingen die uw organisatie ondersteunen en vooruit helpen. HCPRO Cleaners denkt met u mee en laat krachtige reinigers voor ú werken!

Expert in krachtige & duurzame reinigingsmiddelen

Als producent en leverancier ontwikkelen we industriële & microbiologische reinigers om reinigingsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen en efficiënt te implementeren binnen uw bedrijfsvoering, met als belangrijke doelstelling kostenbesparing(en) te realiseren.

Private label ontwikkeling

HCPRO Cleaners levert topkwaliteit reinigers onder eigen label, maar ontwikkelt ook uw private label reinigers & onderhoudsproducten. Van ontwerp van het etiket tot en met de 'fles' in het schap.

Advies & maatwerk

Voor specifieke toepassingen ontwikkelt HCPRO Cleaners reinigers op maat. Speciaal voor u gemaakt en afgevuld in flessen, cans, vaten en/of IBC's. De keuze uit type grondstoffen is enorm, zowel op basis van chemie als op basis van microbiologische, duurzame componenten. Maar het allerbelangrijkste is een gedegen advies, en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u een uitdaging voor ons? Mogen wij u adviseren? Neem gerust contact op voor de onuitputtelijke mogelijkheden op het gebied van reinigingsmiddelen & onderhoudsproducten.

Copyright frissekijkopdezaak.nl - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door OnlineBouwers